Traplift leveranciers

Vraag gratis een offerte aan!
En laten we direct voor u aan de slag gaan

Home - Offerte formulier (volledig)

Aan wie kunnen we de brochure sturen?(Vereist)
Wees goed voorbereid op uw keuze

Overzicht van traplift leveranciers in Nederland

Als u overweegt een traplift te installeren, is de keuze van de juiste leverancier cruciaal. Nederland kent verschillende vooraanstaande leveranciers van trapliften. Hieronder wordt een uitgebreider overzicht gegeven van enkele prominente leveranciers in de markt.

Thyssenkrupp traplift leveranciers: Alomtegenwoordig en betrouwbaar

Thyssenkrupp, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie, heeft zijn wortels in de vroege jaren ’50 van de vorige eeuw. Opgericht in 1952, heeft het bedrijf zich door de jaren heen gevestigd als een vooraanstaande speler in de wereld van mobiliteit en toegankelijkheidsoplossingen. Wat begon als een bescheiden onderneming is nu uitgegroeid tot een internationale onderneming, die een breed scala aan producten en diensten aanbiedt aan mensen over de hele wereld.

Voordelen van Thyssenkrupp als een van de traplift leveranciers

De reputatie van betrouwbaarheid van Thyssenkrupp Trapliften is geen toeval. Hier zijn enkele redenen waarom ze als leverancier uitblinken als traplift leverancier:

 1. Breed scala aan producten: Thyssenkrupp biedt een verscheidenheid aan producten, van trapliften voor zowel rechte als gebogen trappen, tot huisliften en platformliften. Dit betekent dat voor bijna elke behoefte en elk huisontwerp een oplossing beschikbaar is.
 2. Persoonlijke benadering: Klanttevredenheid staat daarnaast centraal bij Thyssenkrupp. Vanaf het eerste gesprek met een telefoniste tot de eindmontage door een monteur, de klant staat altijd centraal. Dit menselijke aspect van hun dienstverlening is iets dat veel klanten waarderen en wat hen onderscheidt van veel andere traplift leveranciers.
 3. Kwaliteit en veiligheid: De trapliften van Thyssenkrupp zijn ontworpen met de hoogste kwaliteitsstandaarden en veiligheidsnormen. Ze combineren moderne technologie met gebruiksvriendelijkheid, wat zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring voor de gebruiker.

Waarom kiezen voor een Thyssenkrupp Traplift als een van de traplift leveranciers?

De keuze voor een traplift van Thyssenkrupp gaat verder dan alleen hun rijke geschiedenis en betrouwbaarheid als leverancier. Hun trapliften staan namelijk bekend om hun duurzaamheid, innovatief ontwerp en gebruiksgemak. Of u nu een eenvoudige oplossing nodig heeft voor een rechte trap of een op maat gemaakte oplossing voor een complexe, gebogen trap, Thyssenkrupp heeft de expertise en het assortiment om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien wordt elk product geleverd met uitgebreide garantie en ondersteuning, wat gemoedsrust biedt aan elke klant.

Handicare Group: Wereldwijde aanwezigheid en kwaliteit

Met een geschiedenis die teruggaat tot het late 19e eeuw, heeft Handicare Group zich gevestigd als een pionier in de trapliftindustrie. Opgericht in 1886, heeft dit bedrijf zich ontwikkeld en aangepast aan de veranderende behoeften van de samenleving en technologische vooruitgang. Wat begon als een lokale onderneming, is door de jaren heen uitgegroeid tot een internationale gigant met vestigingen verspreid over meerdere continenten.

Voordelen van Thyssenkrupp als traplift leverancier

 1. Internationale voetafdruk van Handicare
  Handicare’s aanwezigheid is niet beperkt tot één regio of land. Met hoofdkantoren in Noorwegen heeft de groep haar vleugels uitgeslagen en biedt nu diensten aan als traplift leverancier in landen als Nederland, België, Engeland, Duitsland, Zweden, Denemarken en zelfs in Canada. Deze wereldwijde aanwezigheid benadrukt hun vermogen om te voldoen aan de diverse behoeften van verschillende markten en klantengroepen.
 1. Kwaliteitsgarantie door ISO-certificering
  Een van de sterkste getuigenissen van Handicare’s toewijding aan kwaliteit is hun ISO-certificering. Deze internationaal erkende standaard garandeert dat het bedrijf voldoet aan strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen bij het ontwerpen en produceren van hun trapliften. Klanten kunnen erop vertrouwen dat elk product van Handicare niet alleen voldoet aan, maar vaak ook de industrienormen overtreft.

Redenen om voor Handicare te kiezen als traplift leverancier

Handicare Group staat synoniem voor innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid. Door te kiezen voor hun trapliften, kiest men voor een eeuw aan expertise, wereldwijde ervaring en de zekerheid van een kwaliteitsproduct. Hun brede assortiment aan trapliftoplossingen betekent dat er voor elke unieke behoefte en elk huisontwerp een geschikte oplossing is. Bovendien staat hun klantenservice team altijd klaar om ondersteuning en advies te bieden, wat extra gemoedsrust biedt aan hun klanten als ze kiezen tussen traplift leveranciers.

Stannah Trapliften: Wereldleider met historie van traplift leveranciers

Als we het hebben over een bedrijf dat diepgeworteld is in geschiedenis en erfgoed, dan is Stannah Trapliften het perfecte voorbeeld. Opgericht meer dan 150 jaar geleden, heeft Stannah de test der tijden doorstaan en zich voortdurend aangepast aan de evoluerende behoeften van de samenleving. Het feit dat ze zo’n lange en rijke historie hebben in de trapliftindustrie, getuigt van hun toewijding, kwaliteit en ondernemersgeest.

Voordelen van Stannah als traplift leverancier

 1. Stannah’s wereldwijde impact
  Stannah is niet alleen een bekende naam in één regio of land, maar heeft een prominente wereldwijde aanwezigheid. Hun trapliften sieren huizen over de hele wereld, en hun merk staat symbool voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hun wereldwijde netwerk zorgt ervoor dat ze lokaal relevante oplossingen kunnen bieden met de garantie van internationale kwaliteit.
 2. Diversiteit in trapliftontwerpen
  Wat Stannah onderscheidt van veel andere leveranciers, is hun brede scala aan trapliftontwerpen. Ongeacht of klanten op zoek zijn naar een meer traditioneel, klassiek ontwerp of een moderne, strakke look, Stannah heeft iets dat past bij elke esthetiek en behoefte. Ze begrijpen dat elke klant uniek is en dat hun huizen verschillende uitdagingen en stijlen kunnen hebben. Daarom hebben ze een portfolio opgebouwd dat even divers is als hun klantenkring.

Waarom kiezen voor Stannah als een van de traplift leveranciers?

Met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan een eeuw en een half, belichaamt Stannah een zeldzame combinatie van traditie en innovatie. Hun trapliften zijn namelijk het resultaat van jarenlange ervaring, gecombineerd met de nieuwste technologieën. Door te kiezen voor Stannah, kiezen klanten niet alleen voor een product, maar voor een erfenis van kwaliteit en vertrouwen. Ze kunnen erop vertrouwen dat elke traplift die onder de naam Stannah valt, een belofte van veiligheid, comfort en stijl in zich draagt

een van de traplift leveranciers

 

Otolift Trapliften: Nederlands vakmanschap tussen traplift leveranciers

Diep genesteld in Nederlandse traditie en vakmanschap, is Otolift een naam die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de trapliftindustrie. Al meer dan een eeuw hebben zij huizen getransformeerd en mobiliteitsoplossingen geboden aan duizenden klanten. Door de jaren heen heeft het bedrijf zijn expertise en passie voor techniek gebruikt om trapliften te ontwikkelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch in harmonie met het interieur van een woning.

Voordelen van Otolift als traplift leverancier

 • Nederlands Vakmanschap op zijn Best
  Het succes van Otolift is allereerst niet alleen te danken aan hun technische expertise, maar ook aan hun toewijding aan Nederlands design en vakmanschap. Elk product weerspiegelt de finesse en aandacht voor detail die typisch zijn voor Nederlandse ambachtslieden en traplift leveranciers. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat elke traplift niet alleen duurzaam en betrouwbaar is, maar ook een aanvulling op het esthetische aspect van het huis.
 • Innovatie en Maatwerk bij Otolift
  Onderscheidend in de markt, Otolift legt een sterke nadruk op innovatie. Ze begrijpen dat elke trap uniek is en dus een unieke oplossing vereist. Daarom bieden ze op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij elke individuele trap, of het nu recht, spiraalvormig, of met meerdere bochten is. Met een team van deskundige ingenieurs en ontwerpers streeft Otolift ernaar om voorop te lopen in technologische vooruitgang, waardoor ze trapliften kunnen aanbieden die zowel geavanceerd als gebruiksvriendelijk zijn.

Kiezen voor Otolift als traplift leverancier is een beslissing van vertrouwen

De reputatie van Otolift als een van de leidende traplift leveranciers in Nederland en daarbuiten is geen toeval. Het is het resultaat van decennia van hard werk, innovatie, en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Voor degenen die op zoek zijn naar een traplift die esthetiek combineert met functionaliteit, biedt Otolift een ongeëvenaarde oplossing. Hun producten zijn een perfecte mix van Nederlands vakmanschap en moderne technologie.

Conclusie

De keuze voor een van de traplift leveranciers moet zorgvuldig worden overwogen. Elk van de genoemde leveranciers biedt unieke voordelen en specialiteiten. Afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en budget, kunt u de leverancier kiezen die het beste bij u past. Door te kiezen voor een erkende leverancier, bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Binnen 24-uur 3 vrijblijvende offertes in je mailbox.

3. PractiComfort Trapliften

PractiComfort is relatief nieuw op de markt en levert sinds 1990 trapliften. Bij het bedrijf staan advies, kwaliteit en service op de eerste plaats. Elke dag maken meer dan 275 medewerkers zich hard voor de trapliften van hun klantenkring, een kring die verspreid is over heel Europa.

Bekende trapliften van PractiComfort zijn de Monta Rosa, een speciale traplift voor mensen met beperkte bewegingsmogelijkheden, de Sparta traplift voor rechte trappen en de Himalaya, een traplift voor trappen met lage plafonds.

4. Stannah Trapliften

Stannah Trapliften is een echt familiebedrijf. Zoals veel familiebedrijven hecht Stannah veel waarde aan kwaliteit en degelijkheid. Daarom besteedt Stannah veel waarde aan een goede relatie met al haar klanten. Deze traplift leverancier gaat uit van het principe: “Geef de klant betrouwbare en eerlijke informatie, want iemand koopt niet iedere dag een traplift.” Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 150 jaar en kent meer dan  500.000 tevreden gebruikers in meer dan 50 landen. Alle trapliften worden door het eigen team gefabriceerd en getest. Stannah is inmiddels uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van ontwerp en fabricatie van trapliften.

5. Stannah Trapliften

Otto Ooms trapliften kent u waarschijnlijk onder de naam Otolift. Achter Otolift gaat een familiebedrijf schuil dat uinmiddels 40 jaar ervaring heeft in de productie en levering van trapliften. Kenmerkend voor de trapliften van Otolift zijn de hoge kwaliteit en het tijdloze design. Deze trapliften worden altijd op maat gemaakt. Hiervoor komt een adviseur de situatie thuis in kaart brengen.

Fred Eriksen

Productspecialist Trapliften

Meer ondersteuning nodig?

mail: info@eentraplift.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Binnen 24-uur 3 vrijblijvende offertes in je mailbox.
Besparen begint met offertes vergelijken

Waarom kiezen voor eentraplift.nl offerte

Gewardeerde partner

Wij zijn gewardeerd partner van onze leveranciers.

100% kwaliteit

Alleen offertes van A-merken en professionals.

Beste prijs

Naast kwaliteit leveren wij ook altijd de goedkoopste offertes.

Onze merken en partners