Een traplift leasen

Vraag gratis een offerte aan!
En laten we direct voor u aan de slag gaan

Home - Offerte formulier (volledig)

Aan wie kunnen we de brochure sturen?(Vereist)
Wat is een traplift leasen precies?

Traplift leasen voor thuis

Leasen is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Als particulier kan je een scooter leasen, een auto leasen, maar ook een traplift leasen behoort tot de mogelijkheden. Leasen kan een aantrekkelijk alternatief voor kopen zijn.

Overweegt u de aanschaf van een traplift, bijvoorbeeld omdat u niet zo mobiel (meer) bent of doordat u moeite heeft om goed te zien? Er zijn verschillende aanbieders van trapliften bij wie u een vrijblijvende offerte kunt aanvragen, voordat u tot aankoop overgaat. Maar wat als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft omdat u moet revalideren? Leasen kan dan een aantrekkelijk alternatief zijn.

Een traplift leasen voor wie?

Een traplift leasen is een reële optie voor mensen die geen traplift kunnen of willen kopen, maar er desalniettemin toch (tijdelijk) gebruik van moeten maken. Door een traplift te leasen, bespaart u op korte termijn geld. Ket wel: dit geldt alleen voor de kortere termijn! Over een langere periode gezien is kopen juist goedkoper ten opzichte van het leasen van een traplift. Wie dus langere tijd op een traplift aangewezen is, doet er verstandiger aan een exemplaar te kopen.

Een traplift leasen- bij wie?

Niet iedere leverancier maakt het mogelijk om een traplift te leasen. Wilt u voor een leaseconstructie gaan, ga dan allereerst op zoek naar de aanbieders die een dergelijke optie aanbieden. Bekende leveranciers bij wie u een traplift kunt leasen, zijn:

  • Stannah
  • thyssenkrupp
  • PractiComfort

Wat kost leasen?

De ene traplift is de andere niet, daarom valt er via de website geen vaste prijs te geven voor het leasen. Kiest u voor een eenvoudige lift, dan bent u in de regel niet veel geld kwijt: u leaset een dergelijk model al vanaf € 90,= per maand. Geavanceerde modellen zullen duurder zijn.

Ook zult u, of u nu voor een eenvoudige traplift kiest of voor een luxere, rekening moeten houden met extra kosten voor het installeren en het na afloop demonteren van de traplift.

Verschil met huren

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen het huren van een traplift en het leasen ervan. Bij een afsluiten van een huurcontract is en blijft de leverancier verantwoordelijk voor bepaalde servicehandelingen, zoals bijvoorbeeld reparaties aan de traplift. Bij een leaseconstructie is dit echter niet het geval. Kiest u voor het leasen van een traplift, dan bent u dus zelf verantwoordelijk voor speciale service kosten.

Wel is het leasen van een traplift vaak flexibel geregeld. U kunt ervoor kiezen om voor een vooraf gestelde periode te leasen, maar als u de traplift onverhoopt langer nodig heeft, kan deze periode in vrijwel alle gevallen gemakkelijk worden verlengd. Ook hierbij geldt, dat de voorwaarden kunnen verschillen per aanbieder.

Ook zult u, of u nu voor een eenvoudige traplift kiest of voor een luxere, rekening moeten houden met extra kosten voor het installeren en het na afloop demonteren van de traplift.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Binnen 24-uur 3 vrijblijvende offertes in je mailbox.
Besparen begint met offertes vergelijken

Waarom kiezen voor eentraplift.nl offerte

Gewardeerde partner

Wij zijn gewardeerd partner van onze leveranciers.

100% kwaliteit

Alleen offertes van A-merken en professionals.

Beste prijs

Naast kwaliteit leveren wij ook altijd de goedkoopste offertes.

Onze merken en partners