Een traplift voor kinderen

Vraag gratis een offerte aan!
En laten we direct voor u aan de slag gaan

Home - Offerte formulier (volledig)

Aan wie kunnen we de brochure sturen?(Vereist)
Speciaal voor kinderen

De traplift voor kinderen

Wie ’traplift’ zegt, denkt in veel gevallen aan een hulpmiddel voor bijvoorbeeld senioren. Inderdaad vormen ouderen een van de grootste doelgroepen voor de fabrikanten van trapliften. Door het gebruik van een traplift kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen en hoeven ze niet te worden opgenomen in een verzorgingstehuis. Zij kunnen in hun eigen, vertrouwde omgeving blijven functioneren en hoeven hun vertrouwde buurtje en buren niet te missen. Maar wist u dat een traplift ook voor andere doelgroepen kan worden ingezet? Zo bestaat er een speciale traplift voor mensen met obesitas, waardoor mensen met een gewicht tot 300 kilo veilig kunnen worden vervoerd. Ook bestaan er speciale trapliften voor kinderen.

Kindertraplift extra informatie

Kinderen met een lichamelijke beperking kunnen wellicht zijn aangewezen op een speciale traplift voor kinderen. Een speciale traplift voor kinderen is op een dusdanige manier ontworpen dat kinderen (maar ook andere kleinere personen) gemakkelijker plaats kunnen nemen op de zitting. Hierdoor wordt het voor kinderen eenvoudiger de traplift te gebruiken. Verder is de stoel van de traplift in de meeste gevallen verstelbaar. Waar wel rekening mee moet worden gehouden, is dat een speciale traplift voor kinderen ook is aangepast aan het gewicht van kinderen: de stoel is niet berekend op al te veel gewicht.

Andere aanpassingen aan de traplift voor kinderen

Een traplift kan in veel gevallen worden uitgerust voor specifieke situaties. Een traplift voor blinden en slechtzienden  bijvoorbeeld bevat vaak extra grote knoppen, zodat de traplift ook eenvoudig te gebruiken is door mensen met een beperkt gezichtsvermogen. Bij een traplift voor kinderen wordt vaan een zogenoemde zusterbediening meegeleverd. Dit betekent dat de ouder de lift kan besturen terwijl hij of zij met het kind meeloopt. Wordt het kind ouder, dan kan de traplift voor kinderen gemakkelijk vervangen worden door een exemplaar voor volwassenen. Omdat dit een eenvoudige operatie is, vallen de kosten hiervan in de regel mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Binnen 24-uur 3 vrijblijvende offertes in je mailbox.
Besparen begint met offertes vergelijken

Waarom kiezen voor eentraplift.nl offerte

Gewardeerde partner

Wij zijn gewardeerd partner van onze leveranciers.

100% kwaliteit

Alleen offertes van A-merken en professionals.

Beste prijs

Naast kwaliteit leveren wij ook altijd de goedkoopste offertes.

Onze merken en partners