Traplift bij obesitas

Vraag gratis een offerte aan!
En laten we direct voor u aan de slag gaan

Home - Offerte formulier (volledig)

Aan wie kunnen we de brochure sturen?(Vereist)
Oplossing voor obesitas

Traplift bij obesitas

Bij mensen die lijden aan obesitas, is er veel overtollig vet opgeslagen in het lichaam. Hierdoor is er sprake van ernstig overgewicht. Obesitas is veel meer dan ‘een paar kilo’s te zwaar zijn’: er wordt pas voldaan aan de definitie van obesitas wanneer de BMI (Body Mass Index) 30 of hoger ligt. Bij een BMI van 40 of hoger wordt in de regel gesproken van morbide obesitas, oftewel obesitas die ernstige gezondheidsklachten veroorzaakt. Deze gezondheidsklachten kunnen zeer divers van aard zijn, te denken valt aan onder andere suikerziekte, hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk en/of gewrichtsproblemen. Ook kunnen mensen met obesitas erg belemmerd worden in hun dagelijkse bewegingen, waaronder het lopen van trappen. Een traplift bij obesitas kan uitkomst bieden. 

Uitleg over obesitas

Wie last heeft van overgewicht, doet er verstandig aan zo veel mogelijk te bewegen. Wandelen, fietsen of traplopen zijn goede manieren om overtollig vet weg te werken. Maar wanneer iemand aan obesitas lijdt, is het soms niet (meer) mogelijk om onbelemmerd en zonder gevaren aan lichaamsbeweging te doen. Bijvoorbeeld omdat iemand kortademig wordt of er sprake is van verregaande slijtage van de gewrichten. Op zo’n moment kan de patiënt aangewezen zijn op hulpmiddelen, zoals een traplift. Voor mensen met obesitas is echter niet iedere traplift zonder meer geschikt.

Speciale trapliften voor mensen met obesitas

Een reguliere traplift is in de regel ontworpen voor een belasting tot maximaal 150 kilo. Een obesitaspatiënt kan echter zwaarder zijn dan het maximale gewicht waarop de traplift berekend is. In dat geval biedt een speciale obesitas traplift uitkomst. Deze speciale traplift is ontworpen om maximaal 300 kilo te kunnen dragen. Ook iemand met ernstig overgewicht kan dus veilig van deze traplift gebruikmaken. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor een speciale traplift.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Binnen 24-uur 3 vrijblijvende offertes in je mailbox.
Besparen begint met offertes vergelijken

Waarom kiezen voor eentraplift.nl offerte

Gewardeerde partner

Wij zijn gewardeerd partner van onze leveranciers.

100% kwaliteit

Alleen offertes van A-merken en professionals.

Beste prijs

Naast kwaliteit leveren wij ook altijd de goedkoopste offertes.

Onze merken en partners